Inscripció

Abonaments i entrades per a la Piscina Municipal: Abonament de temporada per a empadronats

Abonaments de temporada per a empadronats per a la Piscina Municipal de Sant Andreu de Llavaneres.
Amb aquest abonament de caràcter personal es podrà accedir a les instal•lacions en el seu horari d’obertura i sempre que no se superi l’aforament permès.
S’aplica la tarifa general als usuaris a partir de 13 anys que NO estiguin dins dels següents col•lectius: famílies nombroses i monoparentals, persones jubilades, persones amb un grau de discapacitat superior al 33% i inferior al 65% i l'acompanyant, i pensionistes.
Un cop realitzada la petició d'abonament es validarà la condició d'empadronat a Sant Andreu de Llavaneres. En el cas que s'hagi comprat aquest abonament per a empadronats i no comprovi que no ho estigui, quedarà cancel·lat.
Per a més informació podeu escriure un correu electrònic a la Regidoria d'Esports: esports@ajllavaneres.cat, o bé trucar al telèfon 93 702 36 00.

01/06/2024

08/09/2024

inscrits.
Inscrit {{ key+1 }}

S’aplica la tarifa reduïda als següents col•lectius: infants entre 5 i 12 anys, famílies nombroses i monoparentals, persones jubilades, persones amb un grau de discapacitat superior al 33% i inferior al 65% i la seva persona acompanyant, i pensionistes.


Arrossega fins aquí els fitxers o fes click per a afegir-ne


Si sou una unitat familiar amb infants que no tenen NIF, cal que a continuació cliqueu 'Afegir inscrit' per tal de vincular-lo amb l'abonament del tutor legal.

Afegir inscrit

Acceptes els termes i condicions d'ús?. Veure termes i condicionsPREU 0 €